نوشته شده توسط : بهزاد

عایق حرارتی :شیشه دو جداره چیست؟

شیشه دوجداره از دو لایه شیشه تشکیل شده که به موازات هم در کنار هم قرار می گیرند. در بین این دولایه شیشه ای پروفیلی از جنس آلومینیوم و یک ماده رطوبت گیر جهت جلوگیری از اتلاف انرژی قرار گرفته است. جهت جلوگیری از جا به جایی و انتقال گرما و سرما و همینطور صدا می بایست فضای بین شیشه ها را با هوا و عایق های صوتی و حرارتی پر کرد.

 

مزایای شیشه دو جداره

 


شیشه دو جداره یک انتخاب کارآمد انرژی با مزیت های اضافه شده در به حداقل رساندن نویز است. شکاف هوای مهر و موم بین دو لایه به عنوان لایه ای از عایق عمل می کند. این مقاومت حرارتی اضافه شده، میزان گرمای فرار را در زمستان کاهش می دهد و خانه شما را در دمای راحت تر نگه می دارد. دو لعاب در تابستان اثر معکوس دارد و مانع از ورود گرمای ناخواسته به خانه می شود. این عایق اضافی باعث کاهش وابستگی شما به بخاری های مصنوعی و تهویه هوا می شود و در نهایت می تواند هزینه های انرژی شما را کاهش دهد.

شیشه دو جداره مهر و موم شده در کاهش سر و صدای متوسط و زیاد مانند صدای انسان موثر است.

شیشه دو جداره در مقایسه با پنجره های دیگر از استاندارد های بیش تری برخوردار است. لایه های شیشه ای دارای جنسی سخت و نشکن هستند.

 

مقدار فضای بین صفحات

 


فضای معمول بین پان ها بین 6 تا 20 میلی متر است. حداکثر فاصله برای عملکرد حرارتی مطلوب 12 میلی متر توصیه می شود. برای کنترل صدا و کاهش نویز صداهای با فرکانس پایین مانند صدای ترافیک و هواپیما، مطلوب ترین فاصله بین دو لایه 15 میلی متر می باشد. توجه داشته باشید که این شکاف های بزرگ اجازه می دهد که بین پانوم ها بین پانکراسیون و کاهش کارایی عایق بندی شود.

نکته

برای  کارآیی بهتر، شیشه های دوجداره را با فاصله بین 10 تا 20 میلی متر بین لایه ها انتخاب کنید.


از آنجا که فضای بین پانل ها در شیشه دو جداره به طور کامل مهر و موم شده است، آن را به عنوان یک مقره عمل می کند، از نفوذ هوای سرد به داخل منزل شما ممانعت به عمل می آورد. در نتیجه عملکرد حرارتی و صوتی نیز می تواند افزایش یابد، بیش تری گازی که فضای ما بین لایه های دوجداره را تشکیل می دهد گازآرگون است که سبب عملکرد بهتری در برابر نفوذ گرما و سرما و صدا می شود.

 

انواع شیشه دو جداره


شیشه های دو جداره  و درب ضد سرقت در انواع مختلفی تولید و به بازار عرضه می کردند.

شیشه های دوجداره ساده شیشه هایی هستند که در ساخت آن ها از دولایه شیشه فلوت ساده استفاده می کنند.

شیشه های دوجداره رنگی از یه لایه شیشه ای رنگی و یک لایه شیشه ساده تشکیل شده است.

 شیشه های دوجداره رفلکس از یک جداره شیشه ای رفلکس و یک جداره ساده تشکیل می شود. این نوع پنجره ها از ورد نور شدید خورشید به داخل جلوگیری می کند. اما یکی از معایب این نوع شیشه ها این است که در هنگام شب فضای خانه را تاریک می کنند.

شیشه های سکوریت: عموما این نوع شیشه ها در معابر پر خطر و پر تردد استفاده می شوند و ساختارشان به گونه ای ست که در هنگام شکسن به طور کامل خورد شده و تکه های بزرگ ایجاد نمی کنند.

شیشه های دوجداره لمینت از دو لایه شیشه ساده و یک لایه رزین در بین آن ها دتشکیل شده و در هنگام ورود ضربه های شدید تنها ترک می خورند. شیشه های عقب و جلوب خودروها نمونه هایی ازین نوع شیشه ها هستند.

نوع استفاده از اسپارک نیز یکی از عوامل مهم در نظر گرفتن است. اگر واحدهای دو جداره به درستی مهر و موم شده یا اگر اسپکتروکس حاوی ماده خشک مناسب باشد، می تواند عملکرد را کاهش دهد و تراکم در سطوح سرد ظاهر می شود.

 

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.
سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.

 



:: برچسب‌ها: عایق , عایق حرارتی , وبلاگ عایق حرارتی , شیشه دو جداره , شهر24 ,
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 14 آبان 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهزاد

در صورتی که شما مقاله عایق حرارتی را مطالعه کرده باشید حتما به اهمیت استفاده از این نوع عایق برای ساختمان خود پی برده اید. در صورتی که هنوز در این مورد اطلاعات کافی ندارید می توانید از مقاله اهمیت استفاده از عایق حرارتی استفاده کنید. در این مقاله می خواهم به نحوه عملکرد این عاق اشاره کنم. پس همراه ما باشید.

 

فرض کنید شما یک لیوان چایی برای خود می ریزید. بر اساس قانون ترمودینامیک این چایی خیلی سریع دمای خود را از دست می دهد و سرد می شود. این پدیده یک پدیده طبیعی است و قابل تعمیم به تمام مسائل روزمره است. اما سوالی که مطرح می شود این است که چگونه می توان از رخ دادن این پدیده به میزان زیادی جلوگیری کرد؟! جواب سوال این است که شما باید راه هایی که باعث انتقال حرارت می شوند را بگیرید. اولین کاری که باید انجام دهید این است که برای لیوان خود یک سرپوش در نظر بگیرید. چرا که هوای گرم از قیمت های بالایی بیشتر خارج می شوند. همچنین میزانی از این گرما از کف لیوان شما به میز سردی که لیوان روی آن قرار دارد انتقال داده می شود. ارگ شما فضای کناری لیوان خود را با هوا پر کنید در واقع به نوعی جلوی انتقال دما را گرفته اید ولی هنوز هم انتقال حرارت می تواند از طریق پدیده تابش انجام شود. برای جلوگیری از این روش انتقال دما هم می توانید از ورق های آلمینیومی استفاده کنید. پس در نهایت برای گرم نگه داشتن لیوان چایی خود باید از استفاده از درپوش، لایه هوا و ورق های آلمینیومی غافل نشوید. توجه داشتهباشید که این روش ها برای نوشیدنی های سرد نیز جواب می دهد! بنابراین شاید متوجه ایده فلاسک ها شده باشید!

 

بهترین روش برای عایق کردن منزل : 

 

عایق حرارتی

 

در قسمت قبل سه روشی که برای گرم نگه داشتن بیان شد در حالت کلی برای گرم نگه داشتن خانه توصیه نمی شود. چرا که شما در این خانه زندگی می کنید و نمی توان هوا را در آن راه نداد و یا در حالت کلی از پنجره ها استفاده نکرد. ولی این موضوع باعث نمی شود که از راه حل کلی که همان جلوگیری از روش های انتقال دما و حرارت است غافل شویم. در حالت کلی روشی که برای گرم نگه داشتن خانه استفاده می شود خیلی هم بی تفاوت با روش های بیان شده نیست. ایتدا شما باید یک نگاه کلی به خانه خود از جمله دیوارها، درها و پنجره ها و … داشته باشید و مکان هایی که مستعد از دست دادن گرمای خانه هستند را شناسایی کنند. بنابراین با انجام این کار شما می توانید متوجه مقاوم بودن ساختمات خود شوید و همچنین برآورد مختصری در مورد این که چه میزان به عایق نیاز دارید را داشته باشید.

 

دیوارها : 

 

در حال حاضر دیوارهای بسیاری از خانه ها با این رویکرد ساخته می شود که ۲ لایه باشند و فضای بین آن ها با هوا پر شود. در این صورت میزان هدررفت گرما را کنترل می کنند. بنابراین با این روش جریان هوا نمی تواند گردش داشته باشد و در نتیجه جلوی انتقال گرما نسبتا گرفته می شود. البته توجه داشته باشید این روش به خودی خود نمی تواند باعث کاهش این امر شود و روش بهتر برای انجام این کار این است که فضای داخلی را با استفاده از عایق پر کرد. این کار بسیار سودمند است در حالی که هزینه کمی هم برای شما دارد. برای پر کردن این فضا می توانید به راحتی از مواد بازیافت شده نیز استفاده کنید.

 

سقف : 

 

همانطور که خود شما در فصل زمستان گرمای بدن خود را بیشتر از قسمت سر خود از دست می دهید، خانه شما نیز گرمای خود را از طریق سقف از دست می دهد. بنابراین استفاده از عایق های داخلی برای سقف خانه نیز می تواند موثر باشد.

 

جلوگیری از تابش حرارت : 

 

عایق حرارتی

 

روش هایی که برای دیوار و سقف بیان شد، تنها می تواند از انتقال حرارت جلوگیری کند. برای این که شما از تابش حرارت نیز جلوگیری کنید باید از یک سری ورقه های که به عنوان مثال از جنس الومینیوم هستند در دیوار های خود علاوه بر روش های قبلی استفاده کنید. در این حالت شما از انتقال حرارت به همه روش های ممکن جلوگیری کرده اید. ولی شاید مسئله پنجره ها حل نشده باشد. برای این قسمت از خانه هم می توانید از شیشه های ۲ لایه استفاده نمایید که توسط یک شکاف هوایی مهر و موم شده اند.

بنابراین هرچه که شما از عایق بشتری برای خانه خود استفاده کنید ، خانه ای گرمتر خواهید داشت. البته میزان استفاده از عایق به محل سکونت شما نیز بستگی دارد.

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.
سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.



:: بازدید از این مطلب : 13
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 مهر 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهزاد

ساخت و بهينه سازي عايق حرارتي، برودتي و صوتي

مهدي زماني پژوهشگر استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار صنفي آموزشي باشگاه خبرنگاران گفت: بهره گيري از عايق هاي حرارتي و برودتي در صنايع مختف در ايران سالهاست که کاربرد دارد و نياز به استفاده از عايق ها همزمان با راه اندازي هر فناوري لازم بوده است.

وي افزود: با توجه به نگاه صنايع به سمت صرفه جويي هر چه بيشتر در هزينه هاي انرژي، استفاده از عايق ها با اقبال بيشتري روبرو بوده است.

زماني تصريح کرد: نسل جديد عايق هاي صوتي، حرارتي و برودتي که توسط پودر نانو سيليس در حال توليد است جايگزين بسيار مناسبي براي عايق هاي قديمي به شمار مي آيد ،چرا که با استفاده از پودر نانو و سيليس مي توان رنگ هاي عايق، پتوهاي عايق و شيشه هاي دو جداره عايق را ساخت.

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.
سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.



:: برچسب‌ها: عایق , عایق حرارتی , وبلاگ عایق , شهر24 , آگهی رایگان ,
:: بازدید از این مطلب : 24
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 19 شهريور 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهزاد

بهترین عایق حرارتی که معمولا در ساختمان ها و بازسازی آن ها استفاده می شود ، عایق های حرارتی ( پشم سنگ و پشم شیشه و .. ) و عایق صوتی ( پشم شیشه و پلی استایلن و…) و عایق های رطوبتی ( ایزوگام و قیر و.. ) می باشد . یکی از مزیت های بهترین عایق حرارتی جلوگیری از اتلاف انرژی در ساختمان می باشد . به گونه ای که استفاده از آن در ساختمان در فصل تابستان باعث خنک نگه داشتن ساختمان می گردد و در فصل سرد سال از هدررفتن گرمای محیط داخلی جلوگیری می کند .

ویژگی های مهم بهترین عایق حرارتی 

  • مقاومت در برابر حرارت را برای جلوگیری از هدررفتن انرژی داشته باشد
  • در برابر عوامل میکروبی و قارچی از مقاومت خوبی برخوردار باشد
  • دربرابر عوامل خارجی واکنش ندهد واز لحاظ شیمیایی خنثی باشد
  • در برابر فشار و حرارت از مقاومت خوبی برخوردار باشد
  • در برابر حرارت و گرمای زیاد چروک نشود
  • مقاوم در برابر اشعه ماورای بنفش
  • چگالی مناسبی داشته باشد
  • عمر مفیدی داشته باشد

بهترین عایق حرارتی

تقسیم بندی بهترین عایق حرارتی در ساختمان

عایق های حرارتی که در ساختمان ها معمولا استفاده می شوند به دو دسته معدنی و پلیمری تقسیم می شوند که در اینجا توضیح مختصری راجع به هرکدام از آن ها خواهیم داد :

عایق پلیمری

مقاومت این دسته از عایق های حرارتی به نسبت عایق های معدنی کم تر بوده ولی در برابر رطوبت از مقاومت خوبی برخوردار هستند . مقاومت آن ها در برابر حرارت 100 تا 200 درجه سانتیگراد بوده و در آن ها از مواد ضد آتش زا استفاده می شود . از این نوع عایق ها به دلیل انعطاف ناپذیر بودنشان معمولا درعایق کاری بدون سازه استفاده می شود . عایق های یونولیتی جزء این گروه از عایق ها می باشند.

عایق معدنی

مقاومت این دسته از عایق ها به نسبت عایق های پلیمری بسیار بالاست . محدوده ی دمایی این عایق ها بین 400 تا 700 درجه سانتیگراد بوده و در برابر آتش مقاومت خیلی خوبی دارند . پشم سنگ و پشم شیشه جزء این دسته از عایق های حرارتی محسوب می شوند . معمولا از این نوع عایق ها در ساختمان ها به روش عایق کاری بدون سازه استفاده می کنند ، به دلیل آن که از انعطاف خوبی برخوردار نبوده و هم چنین برای عایق رطوبت از لایه های رطوبتی درعایق کاری آن ها استفاده می شود .

درانتخاب بهترین عایق حرارتی چه نکاتی را باید درنظر گرفت

مهم ترین نکته ای که باید در رابطه با انتخاب عایق های حرارتی درنظر بگیریم ، ویژگی های خاص عایق می باشد . چنان چه برای ساختمان عایق خوبی انتخاب شود دیگر نگرانی برای اتلاف انرژی در فصل های سرد و گرم سال نخواهید داشت و در هزینه های مربوط به مصرف انرژی صرفه جویی خوبی خواهید داشت .

عایق های حرارتی معمولا به صورت تخته ای و رولی و آجری د ربازار موجود هستند . بعضی از آن ها عایق مقاوم حرارتی و بعضی دیگر مقاوم حرارت و صوتی بوده ، انتخاب بهترین عایق حرارتی برای عایق کاری ساختمان امری مهم محسوب می شود که باید با توجه و حساسیت بالا صورت گیرد.

 بهترین عایق حرارتی دیوار

یکی از بهترین انتخاب ها برای عایق کاری دیوارها استفاده از عایق الاستومری می باشد . از این عایق ها معمولا برای عایق کاری انواع لوله ها و دیوار وداکت اسپلیت ها استفاده می کنند . از لحاظ کیفیت و قیمت مقرون به صرفه بوده و از انعطاف پذیری خوبی برخوردار است . هم چنین مقاومت بالایی دربرابر گرما و سرما را دارد . یکی از کاربردهای بهینه از این عایق به عنوان عایق صدا در پمپ های خانگی می باشد ، عایق صوتی خوبی برای کاهش صدای آب داخل پمپ های خانگی است .

توصیه هایی برای عایق کاری دیوار ساختمان

دیوارهای ساختمان  راهم از داخل و هم از خارج می توان عایق بندی کرد . درعایق کاری خارج دیوارها معمولا با گرم شدن داخل ساختمان گرما داخل دیوارها باقی می ماند و درصورتی که محیط داخلی ساختمان سرد شود، گرمای دیوارها داخل ساختمان را گرم می کند .از این روش برای ساختمان های مسکونی بیشتر اشتفاده می شود اما در روش عایق کاری داخل دیوارها که معمولا برای ساختمان های اداری انجام می دهند ، گرمای داخل ساختمان باعث گرم شدن دیوارها نمی شود و تغییرات دمای ساختمان در این روش بالاست . بهتر است در این ساختمان ها از دستگاه های کنترل دما استفاده گردد.

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.
سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.



:: برچسب‌ها: عایق , عایق حرارتی , وبلاگ عایق , دانستنیهای عایق , شهر24 ,
:: بازدید از این مطلب : 33
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 23 مرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهزاد

ویژگیهای عایق حرارتی مطابق مبحث 5 مقررات ملی ساختمان

مطابق مبحث پنجم مقررات ملی ساختمان موارد زیر بایستی در انتخاب نوع عایق حرارتی بایستی در نظر گرفته شوند:
-    نفوذ باران و رطوبت زیاد درون ساختمان و میعان ممکن است سبب کاهش شدید مقاومت حرارتی عایق های حرارتی شود. بنابراین باید احتیاط لازم را برای جلوگیری از خیس شدن عایق حرارتی به کار برد. عایق های حرارتی باید با ویژگی های استاندارد فرآورده مربوط مطابقت داشته باشند.
-    ویژگی های فرآورده های عایق حرارتی بر پایه پشم های معدنی ساخته شده در کارخانه با روکش یا بدون روکش که در عایق کاری حرارتی ساختمان مورد مصرف قرار می گیرند بایستی با الزامات استاندارد ملی ایران شماره 8116 مطابقت داشته باشند.
-    خصوصیات فرآورده های عایق کاری حرارتی ساخته شده در کارخانه از پرلیت منبسط بایستی منطبق بر استاندارد ملی ایران شماره 8320 باشد.
-    ویژگی های پنل های مرکب صفحات روکش دار گچی عایق حرارتی/ صوتی باید با الزامات استاندارد ملی ایران شماره 12805 مطابقت کند. چنانچه در لایه عایق پنل های مرکب صفحات روکش دار گچی عایق حرارتی/ صوتی از فوم پلی استایرن منبسط (ESP)، فوم پلی استایرن اکسترود شده (XPS)، فوم پلی یورتان صلب (PUR و PIR)، فوم فنولیک (PF) یا پشم معدنی (MW) استفاده گردد، این مواد باید به ترتیب با ضوابط استانداردهای ملی ایران با شماره های 10950، 10952، 8298، 10953 و 8116 مطابق داشته باشند.
-    سامانه نمای مرکب عایق حرارتی بیرونی بر پایه پلی استایرن منبسط شده (ETICS) برای سطوح بیرونی دیوارها به منظور بهبود عایق حرارتی به کار می رود و شامل اجزایی بدین قرار است: چسب ویژه سامانه و اتصالات مکانیکی ویژه، مصالح عایق کاری حرارتی ویژه سامانه، تقویت کننده های داخلی سامانه شامل شبکه های فلزی یا الیاف شیشه، مصالح آلی یا معدنی ویژه سامانه تشکیل دهنده نمای سامانه. این سامانه باید مطابق الزامات استاندارد ملی ایران شماره 11056 باشد و همچنین پلی استایرن منبسط شده مورد استفاده در این سیستم مطابق الزامات استاندارد ملی ایران شماره 10950 باشد.
-    شیشه سلولی مصالح عایق کاری صلب یا نیمه صلب است که از شیشه منبسط با یک ساختار سلول بسته ساخته می شود و مورد استفاده در عایق کاری حرارتی ساختمان ها است. محصول شیشه سلولی باید با الزامات استاندارد ملی ایران به شماره 10951 مطابقت داشته باشد.
-    بلوک های پلی استایرن، بلوک های ساخته شده از دانه های پلی استایرن منبسط شده هستند که می توان از آنها در کاربردهای مختلف همچون قالب سقف بین تیرچه ها استفاده نمود. مشخصات بلوک های پلی استایرن سقفی باید مطابق الزامات استاندارد ملی ایران شماره 11108 باشد. طبق روش مشخص شده در این استاندارد حداقل نیروی سبب شکست بلوک های تولید شده به عرض 50 سانتیمتر در برابر بارهای حین اجرا باید برابر 2 کیلو نیوتن به ازای هر 30 سانتیمتر طول باشد. جذب آب حداکثر بلوک ها بر حسب رده پلی استایرن مصرفی بین 6درصد برای پلی استایرن با کارکرد معمولی تا 2 درصد برای پلی استایرن با کارکرد ویژه قرار دارد.

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.
سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.



:: برچسب‌ها: عایق , عایق حرارتی , سایت عایق حرارتی , پنجره دو جداره , شهر24 ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 تير 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهزاد

با انواع عایق حرارتی در ساختمان آشنا شویم!

مواد و مصالح: یکی از عوامل مهم درتأمین شرایط آسایش انسان درفضاهای داخلی، تنظیم درجه حرارت محیط اطراف آنهاست. امروزه با پیشرفت تکنولوژی ضخامت پوسته خارجی ساختمان به حداقل کاهش یافته، از این روتبادل حرارتی آن با محیط خارج افزایش یافته است. عایق های حرارتی به میزان قابل توجه ای مانع این تبادل حرارت شده وهزینه های گرمایش وسرمایش و فضاهای داخلی را تا حد زیادی کاهش می دهند. عایقکاری نقش بسیار مهمی در جلوگیری از اتلاف گرما در فصل زمستان و خنک نگه داشتن فضای داخلی در فصل تابستان دارد. به این ترتیب علاوه بر صرفه جویی در مصرف انرژی و حفظ منابع انرژی برای استفاده آیندگان به پاکی محیط زیست نیز کمک می شود. در این مطلب با چیدانه همراه باشید تا شما را با تعدادی از مصالح عایق حرارتی آشنا کند.

 

گرچه عایقکاری ممکن است تا حدودی هزینه ساخت و قیمت تمام شده ساختمان را افزایش دهد ولی در دراز مدت و حتی چندسال اولیه به رهبرداری، هزینه اولیه را با صرفه جویی لازم جبران خواهد کرد و موجبات آسایش و صرفه اقتصادی را فراهم می کند. عایقکاری مناسب بخش های مختلف ساختمان مانند سقف، کف و دیوارهای جانبی، همچنین عایقکاری لوله ها و سطوح داغ و سرد باعث افزایش راندمان انرژی می گردد. با عایقکاری در ساختمان می توان درانرژی گرمایی وسرمایی 45 تا 55 درصد صرفه جویی نمود.

 

تمام مصالح ساختمانی بخشی ازگرما یا سرما را از خود عبور می دهند. در برخی مواد مثل فلز و شیشه این انتقال به راحت انجام می شود. اما موادی مثل پشم، خزه حیوانات، پارچه های ضخیم و هوای ساکن در برابر انتقال گرما و سرما بسیار مقاوم هستند و به عنوان عایق استفاده می شوند.
خصوصیات مهمی که درانتخاب مواد عایق باید مد نظر قرارگیرد عبارتنداز :
مقاومت حرارتی، قابلیت احتراق، درجه سمیت، مقاومت فشاری، چروک خوردگی، مقاومت در برابر اشعه ماورای بنفش، مقاومت در برابر قارچ و میکروب، ضریب انبساط و انقباض، خنثی بودن از نظر شیمیایی (به منظور جلوگیری ازآسیب رساندن به فلزات اطراف)، خاصیت مویینگی و چگالی.
عایق ها به اشکال مختلف صفحه ای، تخته ای، آجری، ورقه ای و نواری به بازار عرضه می گردند.

 

 

انتخاب نوع عایق حرارتی به دمای محیط، ایمنی، شرایط محیطی و قیمت آن بستگی دارد. ضخامت عایق حرارتی باید به گونه ای انتخاب شود که از نظر اقتصادی بهینه باشد، یعنی این که با حداقل ضخامت عایق از هدررفتن انرژی جلوگیری شود. مصالح عمده عایق حرارتی عبارتند از: بتن سبک (بتن گازی و بتن کفی و...)، دانه هی سبک، کاغذ و آلمینیوم، پنبه کوهی، چوب پنبه پرس شده، تخته های فیبری، الیاف معدنی، پشم سنگ، پشم شیشه، شیشه اسفنجی، پوکه معذنی، پرلیت، تخته های گچی سبک با روکش آلمینیومی و ساده، مواد پلاستیکی، ساقه های تو خالی و پشم چوب.
در ادامه مطلب چند نمونه از عایق های حرارتی را به شما معرفی خواهیم کرد:

1. عایق های حرارتی: الیاف معدنی

این ماده از خرد کردن دانه بندی سنگ آتش نشانی دیر ذوب ساخته می شود. پشم معدنی از لحاظ ابعاد پایدار است و علاوه بر نم گیر و بی بو بودن امکان رشد قارچ یا کپک را فراهم نمی سازد. در ضمن، این ماده اشتعال ناپذیرف عایق حرارت و صوت است که به شکل حصیر سبک ارتجاعی یا بدن پوشش برای عایق کاری بام های شیب دار بر روی صفحات پوشش زیرین استفاده می شود.

 

 

2. عایق حرارتی: پشم شیشه

پشم شیشه با الیاف بسیار نازک تارهای شیشه که تقریبا به هم متصل اند گفته می شود. این الیاف را پس از سرد شدن با همدیگر دسته می کنند و روی کاغذ کرافت، سربی، قیری یا تور الیاف دار قرار می دهند. این ماده نسوز از خصوصیاتی مانند پایداری ابعاد، بی بویی و غیر نم گیری برخوردار است که امکان رشد قارچ و کپک در آن وجود ندارد. برای عایق بندی بام های شیب دار بر روی ورقه های پوشش زیرین و در بام های تخت در زیر پوشش آسفالتی یا نمدی استفاده می شود. پشم شیشه سبک و نصب آن آسان است. این عایق حرارتی باید دور از رطوبت نگه داشته شود، بنابراین به وسیله یک لایه نازک نایلونی محافظت می شود.

مطلب پیشنهادی: کاشی های پر نقش و نگار، جلوه ای متفاوت برکف و دیوار

 

3. عایق حرارتی: پشم سنگ

پشم سنگ متداول ترین و سالم ترین عایق حرارتی است و منشا آن سنگ های آذرین می باشند. این عایق وزن نسبتا سبکی دارد و کاربرد آن آسان است. زمانی که از آب اشباع شود ساختار آن تخریب نمی شود. پشم سنگ پس از خشک شدن ویژگی های خود را حفظ می کند. این عایق در برابر نفوذ بخار آب مقاومت کمی دارد که از مهمترین امتیازات آن است، زیرا رطوبت در ساختمان هایی که به تازگی بنا شده اند به راحتی به صورت بخار آب از عاق می گذرد و بنا را خنک می کنند. ضمنا با کلیه مصالح ساختمانی سازگاری دارد.
یکی از کاربردهای مهم پشم سنگ استفاده از آن به عنوان ضد حریق می باشد. در واقع از این پوشش می توان برای حفاظت از سازه های فلزی، چاهک های آسانسور، تاسیسات الکتریکی، راهروهای فرار و ... در برابر حریق استفاده نمود. از آنجایی که پشم سنگ یک عایق سلول باز است، لذا آب و بخار بر آن اثر می کنند و بعد از نصب باید، یک پوشش بخاربند روی آن نصب شود. طول عمر پشم سنگ زیاد بوده و به اندازه عمر ساختمان می باشد..

مطلب پیشنهادی: ۷ متریال زیبا و بادوام برای کفپوش آشپزخانه

 

4. عایق حرارتی: شیشه اسفنجی

این ماده با استفاده از شیشه خالص که تا بیست برابر حجم خود منبسط می گردد و به صورت صفحات صلب و اسفنجی عایق بندی تبدیل می شود. آب جذب نمی کند. نسوز است، در مقابل جانوران موذی مقاوم و از نظر ابعاد پایدار و از مقاومت فشاری خوبی برخوردار است.

مطلب پیشنهادی: سنگ فرش های بتنی، مصالحی ایده آل برای طراحی محوطه خانه شما!

 

5. عایق حرارتی: پرلیت

پرلیت نوعی سنگ آتشفشانی است که در مناطق مرطوب تشکیل می شود. برخی از خواص پرلیت عبارت اند از: بسیار سبک است و مادهای غیر قابل اشتعال است. به علت مجوف بودن شکل ظاهری آن، صوت را جذب می کند.مادهای غیر آلی است و با اکثر اسیدها وارد واکنش نمی شود و در برابر پوسیدگی و حمله موریانه ها مقاوم است. از جمله معایب پرلیت مقاومت فشاری کم آن است لذا نباید در مکانهایی که تحت فشار و رطوبت زیاد است، مورد استفاده قرار گیرد. به علت اتصال سوراخ های آن به هم، مانند اسفنج آب را میمکد و بزرگترین عیب پرلیت در ساختمان سازی این است که آب جذب میکند و مقاومت آن کاهش می یابد.

 

6. عایق حرارتی: تخته های فیبری

این ماده اولین عایق حرارتی ساختمان استکه از فشرده کردن پشم نمد و دیگر الیاف گیاهی به صورت تخته های صلب ساخته می شود. دارای مقاومت مکانیکی متوسط، مقاومت متوسط در برابر انتقال حرارت و پایداری ابعاد خوبی است. این ماده به سادگس رطوبت را جذب می کند و اشباع می شود و مقامت مکانیکی و پایداری خود را در برابر انتقال حرارت از دست می دهد. مقاومت ضعیفی در برابر آتش سوزی و گسترش شعله دارد. با توجه به قیمت پایین و پایداری ابعاد آن، به همراه پوشش زیرین از عایق پلاستیک به عنوان زمینه ای برای آسفالت و پوشش نمدی مصرف می شود.

 

 

7. عایق حرارتی: تخته چوب پنبه فشرده

این تخته ها از فشرده کردن دانه های چوب پنبه توسط صمغ طبیعی آن در کنار هم تولید می شود. تخته آن از مقاومت فشاری خوب و مقاومت کششی ضعیف برخوردار است. در مقابل رطوبت و پوسیدگی مقومند بنابراین در محل هایی که رطوبت شدید دارند به کار برده می شوند. این تخته ها گران قیمت اند و در برابر انتقال حرارت مقاومت خوبی دارند، و مقاومت آنها در برابر آتش سوزی متوسط است. تخته های شکننده آن با فاصله های کم به تکیه گاه هایی نیاز دارند.

مطلب پیشنهادی: مصالح به کار رفته در معماری های خلاقانه

 

8. عایق حرارتی: پلاستیک ها

این عایقها انواع پلاستیک ها را شامل می شوند. به دلیل تنوع و تعداد زیاد عایق های پلاستیکی و تفاوت در خصوصیات آنها در این مطلب تنها انواع آنها را به شما معرفی می کنیم و در مطالب آینده به بررسی آنها می پردازیم: فومهای پلی استایرن، پلی اتیلن، پلی یورتان، فنولیک، پلی وینیل کلراید، اوره فرم آلدئید، فوم EPDM (اتیلن-پروپیلن-داین-منومر)، نیتریل فوم و... .

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.
سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.



:: برچسب‌ها: عایق , عایق حرارتی , انواع عایق , استانداردهای عایق , شهر24 ,
:: بازدید از این مطلب : 29
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 28 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهزاد

لیست استاندارد های ASTM عایق های حرارتی

لیست استاندارد های ASTM عایق های حرارتی، مواد عایق، روش های اندازه گیری و تست خواص عایق و الزامات عایق های حرارتی

 

 در این مقاله سعی شده است تا استانداردها و متدهای مختلف تست و اندازه گیری پارامترهای ارزیابی عایق های حرارتی بیان شود. با استفاده از هر یک از این استانداردها می توان یک یا چند ویژگی عایق های حرارتی را بررسی کرد. این استانداردها به شرح زیر هستند:

 

 

 

استاندارد C167: این استاندارد روش های اندازه گیری چگالی و ضخامت عایق های حرارتی لحافی و پتویی ( مانند پشم سنگ پتویی و لحافی ) را مشخص می کند.

 


استاندارد C168: در این استاندارد اصطلاحات تخصصی عایق های حرارتی بیان شده است.

 


استاندارد C177: این استاندارد بیان کننده روش های آزمایش و اندازه گیری شار انتقال حرارت در حالت پایا (Steady State) به همراه اندازه گیری خواص انتقال حرارت با استفاده از روش Guarded Hot Plate است.

 


استاندارد C203: در این استاندارد روش اندازه گیری بار شکست و مقدار انعطاف پذیری عایق حرارتی بلوکی بیان شده است.

 


استاندارد C236: اندازه گیری و آزمایش عملکرد حرارتی قطعات و بلوک های ساختمان در حالت پایا با استفاده از روش Guarded Hot Box.

 


استاندارد C272: استاندارد اندازه گیری و تست ضریب جذب آب عایق ها و مواد میانی ساندویچ پنل ها است.

 


استاندار C303: استاندارد اندازه گیری و آزمایش چگالی عایق های حرارتی بلوکی

 


استاندارد C335: در این استاندارد روش ها اندازه گیری و تست خواص انتقال حرارتی لوله های افقی در حالت پایا (Steady State) بیان شده است.

 


استاندارد C336: استاندارد آزمایش و اندازه گیری انبساط و انقباض عایق های حرارتی پیش شکل داده شده دما بالا در حالت غوطه ور در حرارت

 


استاندارد C390: روش های نمونه برداری و مقبولیت عایق های حرارتی پیش شکل داده شده.

 


استاندارد C411: استاندارد ارزیابی عملکرد عایق در زمان تماس با سطح گرم برای عایق های حرارتی با دمای کارکرد بالا.

 


استاندارد C447: روش تخمین حداکثر دمای کارکرد عایق حرارتی

 


استاندارد C518: روش آزمایش و اندازه گیری خواص انتقال حرارت عایق در حالت پایا با استفاده از ابزار سنج شار حرارتی.

 


استاندارد C550: استاندارد اندازه گیری صاف بودن و مربعی بودن عایق های حرارتی بلوکی و تخته ای.

 


استاندارد C585: در این استاندارد روش های اندازه گیری قطر خارجی و داخلی و اندازه های اسمی عایق های حرارتی سخت لوله ای بیان شده است (سیستم NPS).

 


استاندارد C665: بیان کننده مشخصه های فنی عایق های حرارتی پتویی پشم های معدنی (مانند پشم سنگ پتویی) برای سازه های سبک و شاسی های از پیش ساخته شده است.

 


استاندارد C680: در این استاندارد روش های اندازه گیری و تعیین مقادیر حرارت جذب شده (Heat Gain)، حرارت تلف شده (Heat Loss) و درجه حرارت سطح در لوله ها و تجهیزات عایق کاری شده با استفاده از نرم افزار بیان شده است.

 

 


استاندار C871: در این استاندارد متدهای تحلیلی شیمیایی عایق های حرارتی به همراه روش تعیین یون های نفوذی مانند کلراید، فلوراید، سیلیکات و سدیم بیان شده است.

 

 

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24مراجعه کنید.

 

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.



:: برچسب‌ها: عایق , عایق حرارتی , انواع عایق , استانداردهای عایق , شهر24 ,
:: بازدید از این مطلب : 30
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 1 خرداد 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهزاد

عایق حرارتی

هواژل ها موادی بسیار سبک هستند که بیش از ۹۰ درصد از وزن آنها متشکل از هواست. محققان می گویند از این ماده که سبک ترین ماده جهان است برای تولید یک عایق حرارتی استثنایی استفاده کرده اند.

پنجره‌ها با «دود منجمد» عایق می‌شوند!

 

هواژل های فعلی موجود در بازار تا حدی کدر هستند و لذا استفاده از آن ها برای عایق سازی حرارتی پنجره ها تا به حال چندان متداول نبوده است. اما پژوهشگران دانشگاه کلورادو راهی برای شفاف سازی این هواژل ها یافته اند که باعث می شود بتوان از آنها بر روی پنجره ها استفاده کرد و از این طریق از خروج گرما و سرما از داخل ساختمان خودداری کرد.

 

هواژل ها با حبس مقدار زیادی هوا کارکرد عایق سازی پیدا می کنند، اما ساختار جامد آنها باعث جذب مقدار زیادی نور هم می شود که همین مساله موجب کدرشدن این ماده می شود و از همین رو هواژل در میان عموم مردم به دودمنجمد مشهور است.

 

پنجره‌ها با «دود منجمد» عایق می‌شوند!

هواژل جدید به گونه ای تولید شده که ضمن عبور مقدار زیادی نور از خود قادر به عایق سازی محیط اطراف نیز هست. پژوهشگران برای تحقق این هدف از سلولز کمک گرفته اند و آن را در قالب یک لایه مجزا به هواژل ها افزوده اند. هواژل های جدید را می توان به راحتی بر روی پنجره ها چسباند. کارآیی بالا و هزینه تولید کم مهم ترین مزیت استفاده از این روش است

 

 

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.

 

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.

 



:: برچسب‌ها: عایق , عایق حرارتی , سایت عایق حرارتی , پنجره دو جداره , شهر24 ,
:: بازدید از این مطلب : 15
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 ارديبهشت 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهزاد

عایق حرارتیپدیده «روف گاردن»، باید و نباید‌های راه‌اندازی و فایده‌هایش

زمانی‎که یکی پس از دیگری، خانه‏ های ویلایی با حیاط و باغچه‌های سبز و دوست‎داشتنی را در هم می‏کوبیدیم تا به جایش برج‌های خاکستری احداث کنیم، حواسمان به این نبود که ما انسان‎ها، دربلندمدت از محیط‎های تنگ و بی‌نور و محدود خسته می‌شویم و خیلی زود دلمان برای گل و گیاه و نور و نسیم، تنگ خواهد شد.

شاید به خاطرِ همین خستگی و دلتنگی بود که معماران و طراحان، با ایده و اجرای پروژه «بام‌های سبز» به نجات روح و روان شهروندانِ شهرهای بزرگ آمدند و با طراحی ساز و کــاری که به ساکنان آپارتمان‌ها و برج‌نشین‌ها، اجــازه می‌داد نه‌تنها روی بام ساختمان، باغ و باغچه داشته باشند، بلکه به باغبانی بپردازند، این خلاء را پر کردند.

امروزه با گسترش آپارتمان‎نشینی، از بین رفتن حیاط‌ها و بی پاسخ ماندن نیاز انسان‌ها به فضای سبز و طبیعت، توجه زیادی به وجود فضای سبز در تراس‌ها و پشت‌بام ساختمان‌ها می‎شود که به فناوری «بام سبز» معروف است.

مهم است بدانیم بام‌های سبز به وجود آمده‌اند تا گیاهان را به طور طبیعی رشددهند، پس عوض شدنِ فصل‌ها و از راه رسیدن پاییز و زمستان، نه‌تنها تاثیر منفی بر ماهیت بام‌های سبز ندارد، بلکه اگر برای بام‌سبزتان، گیاهانِ مناسب با نور اریب خورشید در دوفصل آخر سال و مقاوم در برابر سرمای هوا انتخاب کنید، جلوه تازه‌ای از طبیعت پیش روی تان می‌گذارنــد. پرونده امروز زندگی سلام، به سیر تا پیازِ این فناوری اختصاص دارد. با ما همراه باشید.

طبیعت‌گردی، روی پشت‌بام
بام‌سبز چی هست؟

«روف‌گاردن» یا «بام باغ» به معنی ایجاد فضای سبز روی سقف منازل است. روف گاردن‌ها می‌توانند فضایی مفرح و بسیار زیبا در ارتفاع ساختمان که بلااستفاده مانده‎، ایجاد کنند. بام باغ‎های خانگی‌، با پوشش‏های گیاهی زیبا و جذاب طراحی می‎شوند و می‏توانند فضایی سبز و دنج روی پشت‎بام ساختمان‌ها بسازند و برای علاقه‎مندان به کشت و کارهای جمع و جور، فضایی باشند برای تجربه باغبانی.

به بیان ساده: بام سبز یک سیستم سبک‌وزنِ مهندسی‎‏ساز است که رشد گیاهان را در پشت‎بام میسر ساخته و در عین حال در برابر اشعه خورشید و اتلاف انرژی هم از بام محافظت می‎کند. فناوری مدرنی که امروزه بر پایه سقف سبز، روی پشت‎ بام‎ها و تراس‎های خانه‌های آپارتمانی اجرا می‌شود و شما می‌توانید با استفاده از این ایده کاربردی، فضای سبز زیبایی روی بام ساختمان منزل خود ایجاد کنید.

بام‌های سبز در انواع «متمرکز» یا «فشرده» و «گسترده» یا «وسیع»، بسته به عمق متوسط کشت و میزان تاسیسات مورد نیاز، طبقه‌بندی می‌شوند. بام‌های سنتی سبز که نیازمند عمق متعارفی از خاک برای رشد گیاهان حجیم و چمن معمولی هستند، به‌عنوان بام‌های سبز متمرکز مطرحند. این نوع بام‌ها نیازمند آبیاری، کوددهی و دیگر مراقبت‌ها هستند. در مقابل، بام‌های سبز وسیع یا گسترده، به عنوان سیستم‌های خودنگهدار در نظر گرفته شده و به حداقل رسیدگی در حد یک‌بار در سال هرس یا کوددهی برای افزایش رشد گیاهان، نیاز دارند.

تاریخچه کاربرد بام‌سبز در دنیا

طبیعت‌گردی، روی پشت‌بام

دقیقا مشخص نیست ایده اصلی طرح بام‌سبز منسوب به چه کسی است. شاید این ایده از توصیف باغ‌های معلق بابل نشئت گرفته باشد. (باغ‌هایی که در واقع روی بام ها و مهتابی های چند ساختمان قرار داشتند) شکل اولیه بام‌های سبز، به ایسلند و اسکاندیناوی برمی‌گردد؛ دلایل شکل‌گیری بام‌های سبز در این مناطق که اقلیمی سرد دارند، محدودیت مصالح ساختمان سازی بوده‌است؛ به‌طوری‌که ساکنان را بر آن داشته برای ساخت وساز، تا حد امکان از مصالح بوم‌آورد آن مناطق که شامل کلوخ چمنی است، ‌استفاده کنند و بام‌هایی بسازند شامل ترکیبی از دو سه لایه کلوخ چمنی روی لایه‌ای از شاخه‌ها و ترکه‌های کوتاه.

این بام‌ها در عین این که بدوی بوده‌اند، به عنوان یک عایق حرارتی برای ساختمان عمل می کردند و الهام بخش بام‌های سبز امروز به حساب می آیند. منتها شکل مدرن بام‌های سبز، در دهه 1960 میلادی در کشور «آلمان» توسعه و به بسیاری از کشورهای دنیا گسترش یافت.

چطور می‌توانیم بام‌سبز داشته باشیم؟

برای ساختن یک فضای سبز زیبا روی پشت‏بام یا تراس آپارتمان‌تان، باید از کارشناسان حرفه‌ای در این زمینه کمک گرفته و با استفاده از نقشه‎‏برداری و محاسبات دقیق، انتخاب مواد و مصالح مناسب و همچنین اجرای صحیح، روی تراس یا بام، محوطه‌سازی کنید.

طبیعت‌گردی، روی پشت‌بام

ایجاد روف‌گاردن دو مرحله دارد: مرحله اول امور عمرانی و ساخت و ساز است و مرحله دوم لنداسکیپ و ایجاد فضای سبز و افزودن تجهیزات فضای باز مانند آلاچیق، سایه بان، مبلمان باغ و باربیکیو. تصویر مقابل، به شکل واضــح، لایه‌های مختلف یک بام‌سبز را نشان می‌دهد:

در ادامه، یک سری نکات درباره ساخت بام‌سبز را مرور می‌کنیـــم.

1. انتخاب مصالح

یکی از مهم‌ترین عواملی که باید در انتخاب مصالح بام سبز در نظر گرفت، محدودیت وزن است و برای هر نوع طراحی و تغییراتی که در بام‌باغ داده می‎شود، باید وزن مصالح را در نظر گرفت.

2. محاسبه وزن آیتم‌ها

مهندس ساخت یک بام‌باغ، باید حواسش به وزنِ هر آِیتم در ساخت و ساز و از همه مهم‌تر، وزنِ آب جاری به هنگام رانندگی و وزن برف، هنگام باریدن برف بر ساختمان باشد و تمام این‌ها را محاسبه کنـــد.

3. عملیات «ایزولاسیون»

یکی از مهم‌ترین مواردی که باید در ساخت بام باغ به آن پرداخته شود، انجام دقیق عملیات «ایزولاسیون» است. یعنی طراحی و اجرای مرز و پوششی که آب را مهار و از نشت آب به زیر بام سبز، جلوگیری می کند که با توجه به مساحت بام، می‎توان از مواد و روش‏های مختلفی مانند قیر و گونی، برای ایزولاسیون روف گاردن استفاده کرد.

4. دقت به «زهکشیِ بستر کاشت»

اگر اهمیت زهکشی در بام‌سبز بیش از ایزولاسیون نباشد، کمتر نیست. زهکشی در بام، از دو سو دارای اهمیت است؛ اول برای حفظ سلامت ریشه گیاهان مورد استفاده در بام سبز و دوم برای جمع‎آوری و هدایت آب مازاد به لوله‎های خروجی.

5. «فیلترینگ»

عملیاتی که در آن از انتقال املاح خاک به لایه‏های پایین‏تر ممانعت شود، «فیلترینگ» نام دارد و از طریق لایه‌ای از الیاف انجام می شود. انجام ندادن این عملیات باعث تغییر بافت خاک و مسدود شدن مسیرهای زهکشی بام سبز می‎شود.

6. انتخاب خاک مناسب

برای ایجاد بام باغ نیاز به خاک مناسب است و انتخاب دقیق خاک، یکی از مهم‏ترین مواردی است که باید به آن توجه کرد و نحوه آماده سازی آن را با کمک کارشناسان انجام داد. چرا که خاک در بام‌باغ دارای محدودیت‎هایی مثل وزن کم و توانایی زیاد در جذب آب است.

ضمن این که اگرچه می‎توان با کوددهی، نیاز غذایی گیاهان را در بام‌های‌سبز برطرف کرد اما باز هم خاک این سازه، باید دارای مواد غذایی باشد.

7. انتخاب گیاه مناسب

هدف اصلی از ساخت بام سبز، ایجاد فضای سبز است و همه هزینه‎هایی که از نظر ساخت آن انجام می‏شود، برای رسیدن به این هدف است. پس مهم است در انتخاب گیاهانی که قرار است در این فضا رشد و حالمان را خوب کنند، دقت کنیم و گیاهانی انتخاب کنیم که در چنین فضایی، ماندگاری بیشتری داشته باشند.

میزان رشد ریشه، میزان تحمل گیاه در مقابل گرما و نور مستقیم خورشید و همچنین میزان پایداری آن در مقابل وزش بادهای شدید و برف و بارندگی از جمله خصوصیاتی است که باید در زمان انتخاب گیاه به آن توجه داشته باشید.

پشت‌بام‌های سبز جهان؛ ساختمان‌هایی که از آسمان هم زیبا هستند

موزه موئسگارد | دانمارک

پشت‌بام شیب‌دار سبزی که تابستان‌ها برای پیک‌نیک و زمستان‌ها برای سورتمه‌سواری استفاده می‌شود.

طبیعت‌گردی، روی پشت‌بام


فرودگاه بین‌المللی| چین

چشم‌انداز سبز پشت‌بام یک فرودگاه در پکن

طبیعت‌گردی، روی پشت‌بام


موزه تاریخ وندی | فرانسه

یک پشت‌بام سبزِ دیدنی

طبیعت‌گردی، روی پشت‌بام


بام‌های سبزِ رویایی در اسکاندیناوی

طبیعت‌گردی، روی پشت‌بام

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.

 

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.

 

 



:: برچسب‌ها: عایق حرارتی , روف گاردن , عایق , وبلاگ عایق حرارتی , شهر24 ,
:: بازدید از این مطلب : 74
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 فروردين 1398 | نظرات ()
نوشته شده توسط : بهزاد

عایق حرارتی

درست است که پنجره‌ها با عایق دوجداره به حفظ گرما در خانه در طول زمستان کمک می‌کنند، اما گاهی خانه شما دارای پنجره‌های قدیمی است که قابل تعویض نیستند؛ شاید مالک یک خانه تاریخی با وسایل ارزشمند و قدیمی هستید که باید حفظ شوند، یا بودجه شما به‌شدت محدود است. اما عدم توانایی در استفاده از به‌روزترین و آخرین مدل پنجره‌ها و درها به این معنی نیست که نباید در جهت ذخیره انرژی گام بردارید. از نوارهای دور پنجره گرفته تا چارچوب‌های لوکس که دارای امکانات زیادی در زمینه ذخیره انرژی هستند. در این مطلب ایده هایی کاربردی و ساده برای یک طراحی مقرون به صرفه را به شما معرفی می کنیم.

عایق کاری منزل در زمستان,نحوه عایق کاری کردن خانه

داخل و خارج پنجره‌ها را درزگیری کنید و در قاب پنجره از نوارهای مخصوص این کار استفاده کنید

 

استفاده از نوارهای دور پنجره و درزگیری: اولین گام در حداکثر استفاده از پنجره‌ها و درها فعلی خانه‌یتان جلوگیری از ورود هوا از طریق درزها است. داخل و خارج پنجره‌ها را درزگیری کنید و در قاب پنجره از نوارهای مخصوص این کار استفاده کنید.

عایق کاری خانه,روش های عایق کاری منزل

استفاده از پرده‌های لوکس و شکیل، مانند مخمل یا لینن، در زمستان ایده عالی است

 

پرده‌های سنگین‌تر: مانند پوشیدن یک پولیور خوب و دل‌چسب هنگام سرما، پرده‌های سبک مخصوص تابستان را با پرده‌های سنگین‌تر در زمستان تعویض کنید. استفاده از پرده‌های لوکس و شکیل، مانند مخمل یا لینن، در زمستان ایده بسیار خوبی است و هم‌چنین پارچه عایق اضافی در جلوی پنجره ایجاد کرده و مانع ورود هوای سرد می‌شود.

آشنایی با روش هایی برای عایق کاری, فواید عایق کاری

کنار زدن پرده‌ها در روز، فضایی زیبا و کشیدن آن در شب باعث جلوگیری از هدر رفتن گرما می شود

 

پرده‌های در ورودی: سعی کنید درهای ورودی شیشه‌ای را با یک پرده مخملی سرتاسری بپوشانید؛ کنار زدن این پرده‌ها در طول روز، فضای زیبایی می‌آفریند، و وقتی در شب کشیده می‌شود، باعث ایجاد لایه‌ای اضافه از گرما میان شیشه و در خارجی می‌شود.

عایق کاری خانه از سرما,عایق کاری کردن درب و پنجره

پرده های کرکره ای از لایه‌های چندگانه‌ای پارچه ایجاد شدند که مانند عایقی در برابر پنجره‌ها، عمل می کنند

 

کرکره: این نوع پوشش پرده‌ای از پارچه‌هایی ساخته شده است که لایه‌های چندگانه‌ای ایجاد می‌کنند که مانند عایقی در برابر پنجره‌ها، همانند یک لحاف پف‌کرده، عمل می‌کنند.

نحوه عایق کاری کردن خانه, طرز عایق کاری خانه

برای ایجاد فضایی گرم در خانه می‌توانید از پرده‌ها یا کرکره‌های سرتاسری استفاده کنید

 

چارچوب‌های لایه‌ای: به منظور ایجاد فضایی گرم در خانه می‌توانید از پرده‌ها یا کرکره‌های سرتاسری استفاده کنید. این نوع پرده‌ها علاوه بر این که عایق خوبی در برابر سرما هستند، فضایی زیبا در خانه به وجود می‌آورند.

روش های عایق کاری منزل,عایق کاری منزل در زمستان

هیچ چیز مانند پشت‌دری‌ها نمی‌تواند به سادگی از ورود هوای سرد از زیر در خانه جلوگیری کند

 

پشت‌دری‌ها: این وسایل به نظر قدیمی می‌آید، اما هیچ چیز مانند پشت‌دری‌ها نمی‌تواند به‌سادگی و به سرعت از ورود هوای سرد از زیر در خانه جلوگیری کند. خوشبختانه اکنون پشت‌دری‌ها در طرح‌ها و اشکال گوناگون و زیبا تولید می‌شوند.

نحوه عایق کاری کردن خانه برای زمستان, آشنایی با روش هایی برای عایق کاری

به علت سختی پاک کردن پنجره ها با روکش، بهتر است برای پنجره هایی که دید ندارند استفاده شود

 

روکش عایق: این محصول مستقیما بر روی پنجره چسبانده می‌شود و یک لایه محافظتی اضافی ایجاد می‌کند. البته توجه داشته باشید که استفاده از روکش پنجره تمیزکردن آن را مشکل می‌کند و در نتیجه بهتر است از این روکش‌ها در پنجره‌هایی از خانه استفاده کنید که زیاد در دید نیستند.

فواید عایق کاری,عایق کاری خانه از سرما

اضافه‌کردن یک پنجره زمستانى با کرکره چوبى بادشکن به یک پنجره قدیمی، انرژی را بهتر ذخیره می کند

 

پنجره‌هایی با کرکره چوبى بادشکن: این پنجره‌ها نسبت به موارد دیگرگران‌تر هستند اما تاثیرات بسیار خوبی دارند. طبق آمار سازمان حفاظت از محیط زیست، اضافه‌کردن یک پنجره زمستانى با کرکره چوبى بادشکن به یک پنجره قدیمی که درزگیری شده است انرژی را مانند یا بهتر از یک پنجره دوجداره جدید ذخیره می‌کند.

روش های عایق کاری منزل,عایق کاری خانه از سرما

استفاده از درهای ضخیم بر روی درهای شیشه‌ای بیرونی خانه بسیار در حفظ انرژی موثر است

برای ثبت آگهی رایگان به سایت شهر24 مراجعه کنید.

 

سایت شهر24 مرجع آگهی های رایگان.با سایت شهر24 دیده شوید.

 

درهای خارجی: استفاده از درهای ضخیم بر روی درهای شیشه‌ای بیرونی خانه بسیار در حفظ انرژی موثر است. این مسئله در همه خانه‌ها قابل اجرا نیست اما اگر اجرا شود بسیار تاثیرگذار است.



:: برچسب‌ها: عایق , عایق حرارتی , وبلاگ عایق , پنجره دو جداره , شهر24 ,
:: بازدید از این مطلب : 20
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 5 اسفند 1397 | نظرات ()